La consellera de Salut rep els representants de la nova Junta Directiva de ADIBA

La nova Junta Directiva d’Adiba es va reunir dimarts passat amb la consellera de Salut i Consum, Sra. Patricia Gómez i el director assistencial del IB-Salut, Sr. Nacho García. En aquesta reunió la nova junta va fer la seva presentació oficial i va aprofitar l’ocasió per posar a damunt la taula alguns temes que preocupen als pacients amb diabetis, es va parlar, entre d’altres, dels següents temes:
– La lentitud a l’hora de distribuir els nous medidors flash de glucosa que ja es varen autoritzar a l’estiu i que encara no han arribat a tots els pacients a qui anaven destinats.
– Saber quan s’autoritzaran els medidors continus en temps real i medidors associats amb els transfussors d’insulina (bombes d’insulina).


El Sr. Garcia va explicar, en relació als medidors flash, que la seva distribució als pacients s’ha de fer de manera controlada ja que és necessària una formació específica als pacients perquè en facin un bon ús i sigui una eina útil pel control de la diabetis. 


En relació a la resta de medidors en temps real i nous transfussors d’insulina, va explicar també que està previst que dins la metitat del mes de març es faci la licitació del contracte a les empreses interessades. Esperem idò, que dins poc temps els pacients poguem tenir al nostre abast la darrera tecnologia pel control de la diabetis.


La nova junta va explicar també a les autoritats, les iniciatives que es duran a terme des d’Adiba, com ara cursos de formació per a pacients amb diabetis tipus II, i la intentenció de donar continuitat als campaments d’educació diabetològica per a nins i nines amb diabetis de 6 a 17 anys, i que enguay està previst pel mes d’agost a l’alberg de la Victòria (Alcúdia).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *